Battle SM 2016

Huomaathan, että ilmoittautuminen onnistuu vain, jos kaikilla ilmoitettavilla tanssijoilla on sekä jäsenmaksu että kilpailun osallistumismaksu maksettuna.

1. Maksa kilpailuun osallistuminen
2. Ilmoittaudu kilpailuun
Paikka Kulttuuriareena Gloria, Helsinki
Järjestäjä FDO ry
Kilpailun arvo SM/IKM
Kilpailulajit Hip Hop, Locking, Popping, House
Päivämäärä 17.09.2016 - 18.09.2016
Ilmoittautuminen alkaa 16.05.2016
Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2016
Kilpailumusiikkien lataamismahdollisuus voimassa 01.09.2016 asti
Osallistumismaksu 24.00€ (Ilmoittautuminen on päättynyt)
Aikataulu Avaa tiedosto
Tuomarit Annamari Kess (PA), Brian Madika (A), Jeffrey Kam (B), Linda Ilves (C) ja Niko Haikala (D)

Kilpailun perustiedot

Battle SM 2016

HUOM: Battlen lipunmyynnissä ja kahvilassa käy vain käteinen. Tervetuloa!

FDO Finnish Dance Organization ry järjestää vuoden 2016 Battle SM kilpailut 17.- 18.9. Kulttuuriareena Gloriassa, Helsingissä. (Pieni Roobertinkatu 12)

Kilpailtavina lajeina ovat:
Hip Hop 1 vs 1 Aikuiset
Hip Hop 1 vs 1 Juniorit & Lapset
Hip Hop 2 vs 2 Aikuiset
Hip Hop 2 vs 2 Juniorit & Lapset
Locking 1 vs 1 Aikuiset
Locking 1 vs 1 Juniorit & Lapset
Popping 1 vs 1 Avoin
House 1 vs 1 Avoin

Biittejä meille veivaa *rumpujen pärinää* DJ MERCY-1!!! Tämä äijä ei esittelyjä kaipaa! (mutta jos kaipaat skillseistä verifikaatiota ni tuosta löytyy musaa //soundcloud.com/ollitalkbox ja tuosta jorailua //www.youtube.com/watch?v=buj11knG8tQ) Sielukasta menoa since I don't even know!

Ja jotta saataisiin skabahype maksimoitua, niin mikin varressa huutelee uskomaton sanasieppo, syy sun naurulihasten kramppaamiseen, Simeoni 'SIMPPA' Juoperi! WUUPWUUP!

JA! Koska mikään kisa ei olisi kisa ilman tuomareita, ni on meillä semmosetki. Ja melkosen upeet onki:
Jeffrey Kam
Brian Madika
Linda Ilves
Niko Haikala

***********

Virallisena kisaravintolana toimii tänäkin vuonna, kisapaikan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Himalaya. (Ohessa kartta)
Kisapäivinä, lounasaikaan, saat kilpailijarannekkeella seuraavat ruokavaihtoehdot 12€ hintaan:

MISAYEKO SABJEE (G,L)* Keitettyä perunaa, kukkakaalia, vihreitä papuja, herneitä, paprikaa ja herkkusientä tulisessa ja mausteisessa kastikkeessa. Tarjoillaan tomaattichutneyn kanssa.

KUKHURAKO MASU (G,L)* Kanafileepaloja tomaatti-sipuli-currykastikkeessa. Tarjoillaan tomaattichutneyn kanssa.

KHASHIKO MASU (G,L)* Lammasfileepaloja tomaatti-sipuli-currykastikkeessa. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.

***********

Liput tapahtumaan vain ovelta!

Hinnat:
1pv
Aikuiset 15€
Lapset 4-12v. 10€

2pv
Aikuiset 25€
Lapset 4-12v. 15€

Sarjat

Laji Sarja Ikäryhmä     Laji Sarja Ikäryhmä  
Hip Hop 1 vs 1 Aikuiset
 
  Locking 1 vs 1 Aikuiset
 
Hip Hop 1 vs 1 Juniorit & Lapset
 
  Locking 1 vs 1 Juniorit & Lapset
 
Hip Hop 2 vs 2 Aikuiset
 
  Popping 1 vs 1 Avoin
 
Hip Hop 2 vs 2 Juniorit & Lapset
 
  House 1 vs 1 Avoin
 

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisia pääset luomaan vasta, kun jäsenmaksusi kilpailuvuodelle on maksettu. Jäsenmaksun pääset maksamaan Omalla Sivulla.

Yhtä sooloa, duoa, pienryhmää tai muodostelmaa kohden tehdään yksi ilmoittautuminen. Ryhmäsarjoissa jokaiselle ryhmälle on ilmoitettava ryhmänjohtaja (vastuullinen ryhmän yhteyshenkilö), jolla on kilpailuvuoden jäsenmaksu maksettuna. Ryhmänjohtajana voi toimia myös joku ryhmän tanssijoista. Huomaathan, että ilmoittautuminen onnistuu vain, jos kaikilla ilmoitettavilla tanssijoilla on sekä jäsenmaksu että kilpailun osallistumismaksu maksettuna.

Ilmoittautumislomakkeella annetut teostiedot (koreografi, esityksen nimi) ovat sitovat. Pyydämme tanssijoita huomioimaan, että kilpailuissa on usein ulkomaisia tuomareita – esityksen nimi kannattaa ilmoittaa suomeksi ja englanniksi tai pelkästään englanniksi, jotta se on ymmärrettävä kaikille tuomareille.

Ilmoittautumisista lähetetään sähköpostivahvistus kaikille ilmoitetuille tanssijoille. Jos et ole saanut sähköpostivahvistusta noin varttitunnissa, ota yhteys toimisto(at)fdo.fi varmistaaksesi onko ilmoittautuminen tullut läpi. Omat ilmoittautumisesi näet myös kunkin kilpailun sivulla kohdassa "Omat ilmoittautumiset", kun olet järjestelmään sisään kirjautuneena. Kunkin ilmoittautuneen tulee lisäksi seurata kilpailusivujen päivityksiä, ja tarkistaa oman soolon/duon/ryhmän osallistujaluettelosta ennen kilpailua.

Kaikissa ilmoittautumiseen ja maksamiseen liittyvissä ongelmissa voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse toimisto(at)fdo.fi

Myöhäiset ilmoittautumiset & peruutusehdot

FDO voi hyväksyä kilpailuun osallistujia myös ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen, mikäli aikataulu ja sarjan asetettu kierrosmäärä sen sallivat. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei kuitenkaan oteta enää yhtään noin viikko ennen kilpailua – edes korotetulla osallistumismaksulla. Tämä johtuu mm. sähköisestä musiikin lataamisesta, kisanumeroiden arvonnasta, käsiohjelmasta jne. Osallistumismaksut niille, joiden ilmoittautumisen FDO hyväksyy vielä ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen:

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen lisättävä
  • Soolo 20e
  • Duo 40e
  • Pienryhmä 100e
  • Muodostelma / Production 200e

Ilmoittautumisen peruutustapauksessa osallistumismaksu voidaan palauttaa vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistukset tulee toimittaa toimisto(at)fdo.fi viimeistään viikko kilpailun jälkeen, jotta osallistumismaksun palautus onnistuu. Jäsenmaksuja emme pysty palauttamaan ollenkaan edes lääkärintodistustakaan vastaan.