Performing Arts SM 2017

Huomaathan, että ilmoittautuminen onnistuu vain, jos kaikilla ilmoitettavilla tanssijoilla on sekä jäsenmaksu että kilpailun osallistumismaksu maksettuna.

1. Maksa kilpailuun osallistuminen
2. Ilmoittaudu kilpailuun
Paikka Suurhalli, Lahti
Järjestäjä Tanssikoulu HC2.0 ja FDO ry
Kilpailun arvo SM/IKM
Kilpailulaji Performing arts
Päivämäärä 10.06.2017 - 11.06.2017
Ilmoittautuminen alkaa 01.01.2017
Ilmoittautuminen päättyy 17.05.2017
Kilpailumusiikkien lataamismahdollisuus voimassa 25.05.2017 asti
Osallistumismaksu 30.00€ (Ilmoittautuminen on päättynyt)
Aikataulu Avaa tiedosto
Tuomarit Katjaa Ahtola (PA), Manuela Einmal (A), Kati Hukka (B), Anandah Kononen (C), Markku Haussila (D), Liisa Tirkkonen (E), Anniina Kinnunen (F), Ima Iduozee (G), Merja Satulehto (H) ja Nikke Nikulainen (I)

Kilpailun perustiedot

Tervetuloa Performing Arts SM kisoihin Lahteen 10.-11.6.2017

KILPAILUPAIKKA

Kilpailupaikkana on Lahden Suurhalli, Salpauselänkatu 7, 15110 Lahti. Halli sijaitsee aivan hyppyrimäkien juurella.

Sisäänkäynti:
Kilpalijat: Messuhallin pääsisäänkäynnistä
Katsojat: Suurhallin pääsisäänkäynnistä.Henkilön Tanssikoulu HC2.0 kuva.

 

Kisalava tulee olemaan lattian tasossa 14m x12m musta tanssimatto.

Tanssijoiden lavalle meno yleisöstä katsoen oikealta ja poistuminen vasemmalla. Lavan reunat ovat avoimet ja lattian tasossa. Nouseva katsomo, katsomopaikkoja n. 1500.

 

Sarjat

Laji Sarja Ikäryhmä     Laji Sarja Ikäryhmä  
Performing arts soolo Juniorit pojat
 
  Performing arts pienryhmä Aikuiset
 
Performing arts soolo Juniorit tytöt
 
  Performing arts pienryhmä Aikuiset 3
 
Performing arts soolo Miehet
 
  Performing arts pienryhmä Aikuiset 2
 
Performing arts soolo Naiset
 
  Performing arts muodostelma Juniorit
 
Performing arts duo Juniorit
 
  Performing arts muodostelma Aikuiset
 
Performing arts duo Aikuiset
 
  Performing arts muodostelma Aikuiset 2
 
Performing arts pienryhmä Juniorit
 
  Performing arts production Avoin
 

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisia pääset luomaan vasta, kun jäsenmaksusi kilpailuvuodelle on maksettu. Jäsenmaksun pääset maksamaan Omalla Sivulla.

Yhtä sooloa, duoa, pienryhmää tai muodostelmaa kohden tehdään yksi ilmoittautuminen. Ryhmäsarjoissa jokaiselle ryhmälle on ilmoitettava ryhmänjohtaja (vastuullinen ryhmän yhteyshenkilö), jolla on kilpailuvuoden jäsenmaksu maksettuna. Ryhmänjohtajana voi toimia myös joku ryhmän tanssijoista. Huomaathan, että ilmoittautuminen onnistuu vain, jos kaikilla ilmoitettavilla tanssijoilla on sekä jäsenmaksu että kilpailun osallistumismaksu maksettuna.

Ilmoittautumislomakkeella annetut teostiedot (koreografi, esityksen nimi) ovat sitovat. Pyydämme tanssijoita huomioimaan, että kilpailuissa on usein ulkomaisia tuomareita – esityksen nimi kannattaa ilmoittaa suomeksi ja englanniksi tai pelkästään englanniksi, jotta se on ymmärrettävä kaikille tuomareille.

Ilmoittautumisista lähetetään sähköpostivahvistus kaikille ilmoitetuille tanssijoille. Jos et ole saanut sähköpostivahvistusta noin varttitunnissa, ota yhteys toimisto(at)fdo.fi varmistaaksesi onko ilmoittautuminen tullut läpi. Omat ilmoittautumisesi näet myös kunkin kilpailun sivulla kohdassa "Omat ilmoittautumiset", kun olet järjestelmään sisään kirjautuneena. Kunkin ilmoittautuneen tulee lisäksi seurata kilpailusivujen päivityksiä, ja tarkistaa oman soolon/duon/ryhmän osallistujaluettelosta ennen kilpailua.

Kaikissa ilmoittautumiseen ja maksamiseen liittyvissä ongelmissa voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse toimisto(at)fdo.fi

Myöhäiset ilmoittautumiset & peruutusehdot

FDO voi hyväksyä kilpailuun osallistujia myös ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen, mikäli aikataulu ja sarjan asetettu kierrosmäärä sen sallivat. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei kuitenkaan oteta enää yhtään noin viikko ennen kilpailua – edes korotetulla osallistumismaksulla. Tämä johtuu mm. sähköisestä musiikin lataamisesta, kisanumeroiden arvonnasta, käsiohjelmasta jne. Osallistumismaksut niille, joiden ilmoittautumisen FDO hyväksyy vielä ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen:

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen lisättävä
  • Soolo 20e
  • Duo 40e
  • Pienryhmä 100e
  • Muodostelma / Production 200e

Ilmoittautumisen peruutustapauksessa osallistumismaksu voidaan palauttaa vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistukset tulee toimittaa toimisto(at)fdo.fi viimeistään viikko kilpailun jälkeen, jotta osallistumismaksun palautus onnistuu. Jäsenmaksuja emme pysty palauttamaan ollenkaan edes lääkärintodistustakaan vastaan.