• Päivitetty 8.8.: Latino Show koreografiaworkshop sunnuntaina 26.8. klo 13-16 Helsingissä!

  8. elokuuta 2018

  Latino Show koreografiaworkshop sunnuntaina 26.8. klo 13-16 Helsingissä!
   
  FDO:n Latino Show -jaosto järjestää paljon toivotun lajin koreografiaworkshopin Balanssi Studioilla (Tallberginkatu 1, Helsinki) sopivasti samana viikonloppuna Tanssi Vieköön -messujen kanssa!  

  Tämä workshop on tarkoitettu kenelle tahansa lajin kilpailuihin koreografian tekemistä kiinnostuneelle - erityisesti niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tämän tyyppisestä työskentelystä. Soveltuu myös kokeneemmille koreografeille avaamaan ehkä uudenlaista lähtökohtaa työskentelyprosessille!

  Kohderyhmänä siis erityisesti tanssiurheiluseurojen valmentajat, niin amatöörit kuin ammattilaiset ja tanssikoulujen ja – yhteisöjen tanssinopettajat.
   
  Workshop jakaantuu kahteen osaan: luennon omaiseen alkuosioon, jossa käydään läpi lajiesittely ja kilpailusäännöt sekä koreografian laadinnan perusteita.

  Käytännön osiossa käydään läpi jotakin selkeitä ja helppoja tapoja käyttää erilaisia kuvioita ja muotoja koreografiassa. Lisäksi tutustutaan showelementtien käyttöön Latino Show -koreografiassa, tehdään helppoja parinosto -harjoitteita ja annetaan vinkkejä eri tasojen käyttöön.
   
  Latino Show on kilpailulajina kovassa nousussa ja mielenkiinto myös kansainvälisiin lajin kilpailun tuntuu kasvavan koko ajan. Tämän workshopin myötä halutaan madaltaa kynnystä
  kilpailutoimintaan osallistumiselle erityisesti tanssiurheiluseuroissa ja tanssiurheiluun keskittyneissä tanssikouluissa ja -klubeissa, joiden harrastajakunnalle laji tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia ja nimenomaan mahdollisuuden harrastaa tavoitteellisesti ja kilpailuihin tähdäten.  
   
  Workshopin vetäjinä toimivat Merja Satulehto ja Marjukka Koivuniemi. Molemmat ovat vahvan tanssiurheilutaustan omaavia ammattilaisia ja pitkän linjan tanssin moniosaajia. Molemmilla on vankka kokemus performing arts – lajien (show, jazz, nykytanssi) ja Latino Show:n parissa niin tanssijoina, tanssiopettajina, koreografeina ja tanssituomareina.  
   
  Sitovat ilmoittautumiset Latino Show koreografiaworkshopiin 13.8. mennessä: www.fdo.fi/kurssit
  Jäsenille on kurssiin oma linkki ja ei-jäsenille oma.

  Hinta: 38,- / jäsenet ja 50,- / ei-jäsenet

  Päivitys 8.8.2018:

  Jäsenten maksut nettisivun kautta www.fdo.fi - kurssit.
  Ei-jäsenten laskutustiedot kerätään paikan päällä.
  Ei-jäsenten sitovat ilmoittautumiset 12.8. mennessä toimisto(at)fdo.fi, jotta varmistamme kurssin toteutumisen.

  Lämpimästi tervetuloa!

  KOREOGRAFIAKOULUTUS LATINO SHOW

   


  Uutinen julkaistu 15.6.2018, muokattu 8.8.2018