• Arvokisoihin hakuprosessi 2018

  5. syyskuuta 2018

  FDO ry:n hallitus piti viime viikonloppuna suunnitteluviikonlopun ja tuliaisina on paljon tarkennuksia ja joitain uudistuksia, joista infoamme niin nettisivun uutispalstalla kuin jäsenkirjeissä vähitellen tässä lähiviikkoina. Ensimmäisenä vuorossa on päivitetty arvokisahakuprosessi.


  Joka vuoden alussa julkaisemme ja listaamme alkavan vuoden IDO:n arvokisat sekä niihin viimeiset FDO:lle ilmoittautumispäivämäärät. Voit lunastaa edustuspaikan ja asettua jonoon tässä ensimmäisessä vaiheessa vain SM/IKM-kilpailussa ilmoittamaasi lajiin (esim show, jazz tai nyky). Sarjat, joihin jää vapaita paikkoja, uutisoidaan mahdollisimman pian tuon viimeisen päivämäärän jälkeen ja annetaan kaikille kyseisen päälajin FDO:n kisoihin osallistuneille mahdollisuus toiseen avoimeen hakuun, joka kestää yleensä noin viikon. Tämä koskee lähinnä Performing Arts -lajeja, jotka ovat IDO:ssa jaettuna show-, jazz- ja nykysarjoihin.
   
  Esimerkki: olet tehnyt Performing Arts IKM ja SM -kilpailuun naisten nykysoolon. Arvokisaan voit ilmoittautua tuohon nykylajiin ensimmäiseen viimeiseen FDO:lle ilmoittautumispäivämäärään mennessä. Jos sen jälkeen uutisoimme, että jazz naiset soolo -sarjassa on tilaa, tulee siitä toinen ja avoin haku, jolloin voit hakea ilmoitettuun päivämäärään mennessä jazzteoksella.

   


  Uutinen julkaistu 5.9.2018, muokattu 5.9.2018