Liity jäseneksi

Tervetuloa Finnish Dance Organization FDO ry:n jäseneksi! Jäsenenä voit osallistua FDO:n hallinnoimiin kilpailuihin sekä koulutuksiin. FDO:n jäsenenä olet myös automaattisesti Suomen tanssiurheiluliiton (STUL) jäsen.

Jäseneksi liitytään rekisteröitymällä jäseneksi, sekä maksamalla yhdistyksen jäsenmaksu. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 25 euroa/henkilöjäsen.

1. JÄSENEKSI REKISTERÖITYMINEN

VANHAT JÄSENET

Jos olet ollut jäsen vuonna 2008 tai sen jälkeen, yhteystietosi ovat jo yhdistyksen rekisterissä. Toimi näin:

1. Nouda kirjautumistunnuksesi sähköiseen jäsenjärjestelmään osoitteessa //www.fdo.fi/index.php?ID=69 käyttäen sähköpostiosoitteena FDO:lle aikaisemman jäsenyytesi yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta. Saat paluupostina väliaikaisen salasanan, sekä jäsennumerosi, joka toimii käyttäjätunnuksena sähköiseen järjestelmään. Mikäli et muista sähköpostiosoitettasi tai se ei ole enää käytössä, niin älä rekisteröidy uudelleen vaan ole yhteydessä FDO:n toimistoon. HUOM! Jos paluupostia ei kuulu, tarkistathan roskapostilaatikkosi!

2. Kirjaudu saamallasi jäsennumerolla ja salasanalla järjestelmään. Kirjautumislinkki järjestelmään on www.fdo.fi etusivun oikeassa ylälaidassa kohdan "Rekisteröidy" vieressä. Kirjautumisen jälkeen nämä linkit muuttuvat muotoon "Kirjaudu ulos" ja "Oma sivu".

3. Klikkaa kohtaa "Oma sivu" etusivun oikeasta ylälaidasta päästäksesi tarkastelemaan omia tietojasi sekä maksaaksesi jäsenmaksun. Vaihda väliaikaisen salasanan tilalle oma, valitsemasi salasana.

Muista maksaa vielä jäsenmaksu!

Ongelmatapauksissa ota yhteys toimistoomme, toimisto(at)fdo.fi

             

UUDET JÄSENET

Jos olet uusi jäsen (eli et ole ollut FDO:n jäsenenä aikaisemmin, tai olet ollut jäsen viimeksi ennen vuotta 2008), toimi näin rekisteröityäksesi:

1. Klikkaa www.fdo.fi etusivun oikeasta ylälaidasta kohtaa "Rekisteröidy", täytä pyydettävät henkilötiedot ja klikkaa lopuksi "Rekisteröidy". Huomaa, että et voi ilmoittaa useammalle rekisteröitävälle jäsenelle samaa sähköpostiosoitetta, vaan joka jäsenellä on oltava oma sähköpostiyhteys.

2. Järjestelmä lähettää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen jäsennumerosi, joka toimii käyttäjätunnuksena sähköiseen järjestelmään. HUOM! Jos paluupostia ei kuulu muutamassa minuutissa, tarkistathan roskapostilaatikkosi!

3. Kirjaudu saamallasi jäsennumerolla ja salasanallasi järjestelmään. Kirjautumislinkki järjestelmään on www.fdo.fi etusivun oikeassa ylälaidassa kohdan "Rekisteröidy" vieressä. Kirjautumisen jälkeen nämä linkit muuttuvat muotoon "Kirjaudu ulos" ja "Oma sivu".

4. Klikkaa kohtaa "Oma sivu" etusivun oikeasta ylälaidasta päästäksesi tarkastelemaan omia tietojasi sekä maksaaksesi jäsenmaksun.

Muista maksaa vielä jäsenmaksu!

Ongelmatapauksissa ota yhteys toimistoomme, toimisto(at)fdo.fi

 

2. JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN

Jäsenmaksuista ei lähetetä laskua. Jokainen rekisteröitynyt jäsen voi maksaa oman jäsenmaksunsa Omalla sivullaan seuraavasti:

1. Kirjaudu järjestelmään omalla jäsennumerollasi sekä salasanallasi. Kirjautumislinkki järjestelmään on www.fdo.fi etusivun oikeassa ylälaidassa kohdan "Rekisteröidy" vieressä. Kirjautumisen jälkeen nämä linkit muuttuvat muotoon "Kirjaudu ulos" ja "Oma sivu".

2. Klikkaa kohtaa "Oma sivu" etusivun oikeasta ylälaidasta.

3. Valitse oikean vuoden jäsenmaksu klikkaamalla "Lisää maksukoriin". Voit siirtyä heti maksamaan jäsenmaksun omia verkkopankkitunnuksiasi tai luottokorttia käyttäen, tai valita maksukoriin muita haluamiasi maksuja (esimerkiksi kilpailujen osallistumismaksuja) ennen kuin siirryt maksamaan.