MM- ja EM-kilpailut

International Dance Organization (IDO) järjestää edustamissaan lajeissa vuosittain MM-, EM- ja Cup-kilpailuja. Kattavat tiedot IDOn alaisista kilpailuista löydät IDOn nettisivuilta:  www.ido-dance.com

IDOn alaisiin kilpailuihin voivat Suomesta osallistua FDO:n jäsenet. Edustuspaikat jaetaan kansallisen arvokilpailumenestyksen perusteella. Yhdistyksen hallitus voi harkinnanvaraisesti myöntää edustusoikeuden myös tanssijalle, parille tai ryhmälle, joka ei ole kilpaillut samana vuonna kotimaisissa arvokilpailuissa.

Tämä edustusoikeus on teoskohtainen. Teosta on oikeus muuttaa jonkin verran, mutta se on tunnistettava samaksi, kuin millä osallistuit kevään kisoihin Suomessa. Jos kevään kilpailuissa esitetty teoksesi on jo nähty kv-kilpailuissa, siirtyy osallistumisoikeus seuraavaksi parhaiten menestyneelle teokselle kotimaan mestaruuskilpailuissa. Jos maakohtaiset paikat eivät täyty, voit hakea edustuspaikkaa uudella teoksella videon avulla. Video toimitetaan hakemuksen yhteydessä FDO:n toimistolle.

IDOn kilpailuihin ilmoittaudutaan FDO:n kautta. Tarkistathan ajoissa kunkin kilpailun ilmoittautumisen eräpäivän!  FDO:lle tehtävät ilmoittautumiset tehdään hyvissä ajoin ennen IDOn asettamaa eräpäivää. Vapaita edustuspaikkoja kannattaa tiedustella FDO:sta mahdollisimman ajoissa, ja aina ehdottomasti viimeistään 1 kuukausi ennen kilpailua, jolloin IDO sulkee kilpailuun ilmoittautumisen.

IDO kilpailut kevät 2018 rev1 21.3. EM SHOW ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ

IDO kilpailut loppuvuosi 2018

Jokaisella kansainvälisessä kilpailussa Suomea edustavalla on oltava voimassaoleva vakuutus, joka kattaa ulkomailla tapahtuvan harjoitus- ja kilpailutoiminnan.

Valmentajien ja kilpailijoiden omalla vastuulla on aina pysyä ajan tasalla omien lajiensa voimassa olevista säännöistä. Kansainvälisiin kilpailuihin lähtijöiden on itse tarkistettava IDOn säännöistä, että suoritus on kansainvälisten sääntöjen mukainen. Kansainväliset kilpailusäännöt löydät osoitteesta:  www.ido-dance.com -> Rules -> Competition rules -> Dance Sport Rules and Regulations