Street Dance -jaosto

Jaoston toiminta

Jaoston tärkein tehtävä on lisätä tietoa streettanssi-lajeista ja nostaa streetkulttuurin arvostusta. Jaosto toimii hallituksen linkkinä sekä tanssikouluihin että lajin harrastajiin. Jaosto pyrkii monipuolisesti kehittämään ja edistämään omaa lajiaan; keskeistä kaikessa kehittämistyössä on moniarvoisuus, lajin traditioiden kunnioittaminen, mutta ennen kaikkea uteliaisuus kaikkeen uuteen ja edelläkävijänä toimiminen sekä rakentava suhtautuminen tuoreisiin ja/tai poikkeaviin näkemyksiin. Jaosto rakentaa erilaisia yhteistyömuotoja tanssikentän toimijoiden kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Jaosto toimii myös kanavana, jonne voi esittää kehittämisideoita.

 

Hallituksen varsinainen jäsen

Sanaz Hassani, streetdancejaosto.fdo(at)gmail.com

Olen Sanaz Hassani koreografi, tanssinopettaja ja tanssija Jyväskylästä.

Toimin streetjaoston puheenjohtajana ja olen ollut FDO:n toiminnassa mukana kahdeksan vuotta ja FDO: järjestämissä kilpailuissa jo vuodesta 1995.

Kilpailumeriitit 1996-2017: Useita hip hop soolo- sekä duosarjan, pienryhmien ja muodostelmasarjojen suomenmestaruuksia ja muita mitalisijoja sekä EM-kisojen 6. sija hip hop-soolossa. SM -mitalisijoja on myös disco- ja showtanssissa.

Haluan ajaa streetjaoston jäsenenä mahdollisimman monipuolisen katutanssikulttuurin kehitystä kaikki katutanssilajit huomioon ottaen aina krumpingista voguingiin.

Kaikki ideat ja palautteet ovat teiltä jäseniltä tervetulleita streetjaostoon! streetjaosto.fdo(at)gmail.com

Jaoston jäsenet

-

Heikki Hautajoki

Olen Heikki Hautajoki Helsingistä ja olen street jaoston 2. varajäsen. Olen ollut mukana FDO:n järjestämissä kilpailuissa jo vuodesta 1999. Olen kilpailut menestyksekkäästi SM -ja MM- tasolla. Minulla on opetus- ja kilpailukokemusta niin disco- kuin performing arts -lajeista street-lajien lisäksi.

Haluan ajaa streetjaoston jäsenä mahdollisimman monipuolisen katutanssikulttuurin kehitystä kaikki katutanssilajit huomiooon ottaen aina  krumpingista voguingiin. 

 

Akim Bakhtaoui

Laura Lindstedt

Riina Harju

Anna Kuulusa

Ida Jousmäki